Koperen woonaccessoires

Koperen woonaccessoires

Goud is een kleur waar je vaak wel een beetje mee moet oppassen. Te veel goud op de verkeerde manier kan je interieur schreeuwerig of zelfs ordinair maken. Een mooi alternatief voor goud is koper. Koper is een bruin-gouden kleur die de laatste jaren steeds populairder wordt. Ook in 2015 is koper een echte trend. Je hebt dus nog drie maanden om deze kleur in huis te halen!

Koper is een veelzijdige kleur. In combinatie met een klassieke inrichting staat koper erg chique, terwijl koper in een industrieel interieur juist zorgt voor een stoere en authentieke uitstraling. je ziet het, met koper kun je veel kanten op!

Koperen accessoires en decoraties staan goed bij heel veel verschillende kleuren. De kleur doet het goed in een woning met neutrale kleuren zoals zwart, wit, bruin en grijs, maar ook in woningen met kleur misstaat koper zeker niet. Ga voor jezelf na of je koper bij jouw interieur stijl en kleur vindt passen.

Doordat koper een echte trend wordt liggen de winkels vol met woondecoraties in koper. Wij hebben hieronder alvast een lijst voor jou samengesteld met onze favoriete koperen woonaccessoires. Welke is jouw favoriet?

Koperen woonaccessoires

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider