Zwarte inrichting

Zwarte inrichting

Als je aan een nieuwe inrichting denkt, dan denk je vast aan vrolijke kleuren of misschien gewoon basic dingen. Je denkt vast niet meteen aan zwart. Eigenlijk best jammer, want met zwart kun je zo veel kanten op. Ook in een interieur. Zwart hoeft niet meteen doods, saai en donker te zijn. Als je de goede items uit kiest in combinatie met de goede kleuren dan kun je er een prachtig interieur van maken. Zwart past bijvoorbeeld erg goed bij wit en grijs maar ook bij kleuren zoals blauw en groen. Blauw en groen zijn sowieso erg populair op dit moment. Met zwart kun je erg veel kanten op. Je kunt op de moderne tour gaan, maar ook de vintage stijl is prima te maken met zwarte items.

Op de foto’s hier onder kun je zien hoe verschillend de inrichting kan zijn als je gebruik maakt van zwarte items. Je kunt bijvoorbeeld een super strakke witte ruimte nemen met zwarte stoelen en tafels, maar dan neem je gekleurde accessoires. Op deze manier is het niet heel erg donker en ook zeker niet saai.

Als je muren graag zwart wilt maken, zijn er wel een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Let er bijvoorbeeld op dat de ruimte die je wilt gebruiken niet te klein is. Als je een muur zwart wilt maken, kies dan een grote ruimte zoals de woonkamer. Zwart maakt namelijk klein en dat is vaak niet de bedoeling. Je zou ook alleen de deuren zwart kunnen maken. Dat zorgt voor een grappig effect.

VT Wonen zwart2 zwart3 zwart4 zwart5 zwart6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider

Er is 1 reactie op dit blog