Klein boompje in huis

Klein boompje in huis

Als je je woonkamer of keuken iets levendiger en gezelliger wilt maken, is het nemen van een boompje een heel erg goed idee. De boompjes die je het meest ziet in het interieur van nu, zijn olijfboompjes maar andere boompjes kunnen ook makkelijk binnen staan. Boompjes die goed tegen warmte kunnen zijn het beste. Je kunt natuurlijk altijd even advies vragen bij het tuincentrum.

Het boompje moet niet te groot worden, omdat hij dan wel heel erg dominant wordt in het interieur. Schouderhoogte is eigenlijk de perfecte hoogte voor een boompje voor binnen. Het is wel verstandig om de rest van je interieur basic en opgeruimd houdt als je een boompje gaat kopen. Het is namelijk zonde als hij helemaal niet opvalt. Een olijfboom staat heel erg mooi bij een witte muur.

Op de afbeeldingen hier onder kun je zien hoe je een boompje leuk in je interieur kun plaatsen. Het valt wel op dat de boompjes vaak in een saaie hoek gezet worden. Dat is heel erg handig, want dan staat de boom niet in de weg en de hoek is meteen veel mooier geworden. De pot of emmer waar het boompje in staat is natuurlijk ook erg belangrijk. IJzer staat vaak mooi bij groen en bruin, de perfecte pot dus. Een basic pot is natuurlijk ook altijd handig.

boom boom2 boom3 boom4 boom5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider