Haal de lente in huis

Haal de lente in huis

Als oud en nieuw voorbij is, haal ik altijd weer gezellige bolletjes in huis. Daardoor krijg je dan toch al weer een beetje een lente gevoel. Het is dan wel winter, maar koud is het niet. Tijd dus om lekker vroeg te beginnen met lente decoratie. Je kunt zo veel leuke dingen doen met bolletjes en bloemetjes en het maakt je huis in één keer super gezellig. Het fijne van bollen is dat ze heel lang mee gaan. Ze zien er leuk uit als er nog geen bloemetjes aan zitten maar nog leuker als de bloemen beginnen te groeien.

Voorbeelden van leuke bollen zijn hyacinten en blauwe druifjes. Deze bollen hoef je ook helemaal niet heel uitgebreid te verzorgen. Je geeft ze soms een beetje water en voor de rest doen ze het helemaal van zelf. Het kan eigenlijk niet mis gaan. Bolletjes staan heel erg leuk in glazen potten. Als je liever gewone bloemen wilt, kun je gaan voor tulpen.

Er zijn nu weer heel erg veel tulpen in allemaal prachtige kleuren. Je kunt op de markt voor weinig geld een enorm pak kopen. Ook tulpen gaan gelukkig lang mee. Het is leuk om tulpen door het hele huis te zetten. Deze bollen en bloemen maken je huis in ieder geval super vrolijk!

bol bol2 bol3 bol4 bol5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider