Kerstdecoratie buiten

Kerstdecoratie buiten

Kerst is nog maar 37 dagen van ons verwijderd en het is nooit te vroeg om te beginnen met het versieren van het huis. Sinterklaas komt natuurlijk eerst nog langs om 5 december, maar dat heeft niet erg veel decoratie nodig. Dus je als twijfelt over het versieren van het huis, gewoon doen! Hieronder hebben we vijf verschillende manieren om je huis aan de buitenkant te versieren.

kerst1Je kan de buitenkant van je huis helemaal versieren met kerstlichtjes. Om het extra gezellig te maken kan je kiezen voor tweekleurige lampjes. De lolly’s aan de muur zijn ook wel erg leuk!

kerst2Je ziet deze twee objecten bijna nooit bij iemand zijn voordeur. Maar je ziet ze wel heel erg vaak in de winkels. En dit is zo’n chique manier om je voordeur te versieren. Gebruik grote ornamenten om iemand te verwelkomen.

kerst3Het hoeft natuurlijk niet altijd over de top te zijn. Je kan ook makkelijk iets maken van iets simpels, zoals ze hierboven hebben gedaan. Pak een oude slee, wat dennentakken, kerstballen en voilĂ .

kerst4Dit is waarschijnlijk wel de makkelijkste die we zijn tegengekomen. Heb je nog een funky paar oude schaatsen? Gebruik ze dan als een deur decoratie. Versier ze nog met wat kleine dingetjes.

kerst5Knip zelf wat sneeuwvlokken uit, of koop ze in de winkel. Op deze manier kan je heel gemakkelijk je voordeur versieren.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider