Feestversiering december

Feestversiering december

Een gezellig versierd huis hoort er wel echt bij in december. Met alle feestdagen is het wel leuk als je huis ook een gezellige sfeer heeft. Vooral rond kerst en oud en nieuw is iedereen druk bezig met het versieren binnen en buiten huis. Je kunt zoals de meeste mensen doen een kerstboom nemen, maar er zijn ook leuke alternatieve manieren om een kerstboom in huis te nemen. Je kunt ook een kerstboom van hout maken of kopen, maar ook met alleen lampjes zoals je op de afbeeldingen hier onder kunt zien.

Als je wel een echte kerstboom hebt, is het natuurlijk leuk om daar van allen omheen te zetten. Je kunt de boom in een mooie pot op een slee zetten en daar pakjes onder leggen. Het is dan net even iets origineler dan een gewone kerstboom. Als je een open haard met een schouw hebt is het erg mooi om dat te versieren. Met een paar kersttakken en een mand vol kaarsjes kom je al een heel eind! In combinatie met het vuur staat dat echt heel erg gezellig en feestelijk.

De versiering van de kersttafel is ook altijd leuk om te doen. Je kunt zoals hier onder hele originele naambordjes maken van kerstkoekjes! Je kunt eigenlijk de hele decembermaand wel bezig blijven met versieren, maar het is ook zo leuk!

december6 december december5 december4 december3 december2

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider