Kerstdecoratie tuin

Kerstdecoratie tuin

Het mag wel heel koud zijn buiten, dat betekent niet dat je ook je tuin kerst klaar kan maken. Want kom op, het is toch veel leuker als je naar buiten kijkt en gezellige lichtjes ziet in plaats van een donkere tuin. Als je het goed aanpakt hoef je niet erg lang in de kou te staan om al deze leuke dingen te installeren.

Het eerste waar wij aan dachten waren natuurlijk de lichtjes! Kerst zonder lichtjes is geen kerst, al is het binnen of buiten. Je kan ervoor kiezen om ze standaard te houden, dus gewoon wit. Maar het is ook erg leuk als je er wat mee varieert. Denk bijvoorbeeld aan rode lichtjes of allemaal verschillende kleuren. Wat je ook erg vaak ziet is natuurlijk de krans die aan de deur hangt. Het is niet echt deel van de tuin, maar het is wel buiten. En om het dan vervolgens echt af te maken kan je ervoor kiezen om wat kleine kerstbomen in de tuin te zetten. Zo heb je binnen (waarschijnlijk) een kerstboom en ook nog eens in de tuin.

Je zal snel doorhebben dat de feestdagen nu nog leuker zijn met een mooi versierde tuin. Hieronder hebben we wat foto’s voor inspiratie.

buiten4 buiten5

buiten6

tuin

tuin1

tuin2

tuin3 tuin7

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider