Hang meubel

Hang meubel

In bijna elk huis zullen de meubels gewoon stevig op de grond staan. Niks mis mee, maar de meubels ophangen is net iets spannender! En er zijn heel veel verschillende soorten meubels die je op kunt hangen of die je kant en klaar als hangende versie kan kopen. Bekijk hieronder een paar voorbeelden van hangende meubels:

Hangend bed
Een hangend bed geeft de slaapkamer een speciale uitstraling, hangende bedden zie je immers niet vaak voorbij komen. Op internet zijn heel veel DIY’s te vinden over hoe ook jij jouw bed in de lucht kunt hangen.
hang

Hangstoel
Hangstoelen zijn een echte trend op dit moment. Een hangstoel ziet er net iets leuker uit dan een normale stoel op pootjes. Op dit moment zijn er in veel winkels hangstoelen te koop voor elk budget!
hang1

Hangend tv meubel
Het hangende tv meubel is misschien niet de origineelste uit de rij, maar als we het hebben over hangende meubels hoort hij hier zeker thuis! Een hangende tv meubel ziet er stylisch en gaaf uit in de woonkamer.
hang3

Hangplanten
Planten zijn eerder decoratie dan meubels, maar toch wilden we deze even ter sprake brengen. Hangende planten zien er namelijk super leuk uit in de woonkamer, maar ook in bijvoorbeeld de badkamer of slaapkamer!
hang2

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider