Industriële lamp

Industriële lamp

Voor een beetje een fashion-forward, hipster vibe kan je wat  industriële lampen toe voegen in en rond uw huis. Het verspreidt een rauw, mannelijke iets zonder dat ze al te overweldigend zijn voor verschillende delen van het huis. Van de staande lampen tot industriële hangers aan het plafond. We hebben een grote lijst met verlichting inspiratie die je krijgt uit de industriële zone. Je kan zo zelf zien wat een industriële lamp doet met een ruimte.

lamp1Deze lampen collage die boven de gootsteen hangt vonden wij erg mooi. Deze kale, industriële vibe voegt een mannelijke charme toe die perfect is voor een studio of een kleiner huis. Let op de combinatie van de lamp qua vormen en maten, het moet passen bij de ruimte.

lamp2Deze driedelige lampenset is een mooie toevoeging aan bijvoorbeeld een werkruimte of eetkamer. De lampen hebben een koperen toon en een fel licht. Op deze manier wordt de kamer gelijk opgelicht met deze mooi lamp.

lamp3Deze industriële hanglampen zijn perfect voor eenvoudige ruimtes. Het kan gemakkelijk gecombineerd worden in een chique, moderne kamer of met een meer mannelijke, organische stijl. Ze zijn perfect voor boven kookeilanden en ontbijt hoekjes als ze een goede verlichting geven zonder dat je wordt verblind.

lamp4Soms is het enige wat je nodig hebt om een kamer op te vrolijken, te verlichten en te stylen een lamp. En deze industriële lamp gaat goed samen met een wat meer traditionele slaapkamer.

lamp5Zelfs in het midden van dit super vrouwelijke kantoor kan je een roestvrije stalen industriële bureaulamp vinden. Dit is een bewijs van hoe veelzijdig een lamp met deze stijl kan zijn en hoe functioneel het ook is, want het geeft een ongelooflijke verlichting.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider