Frisse kleuren badkamer

Frisse kleuren badkamer

Ik vind het altijd erg belangrijk dat mijn badkamer er gezellig en fris uitziet. Dat kun je voor elkaar krijgen door je badkamer schoon en opgeruimd te houden, maar je kunt ook heel erg veel doen met kleur. Je hoeft echt niet meteen je hele badkamer aan te passen om een andere sfeer te krijgen, want met een paar aanpassingen kun je heel veel bereiken. Je kunt bijvoorbeeld frisse kleuren in je badkamer halen door te werken met accessoires en kleine meubeltjes.

Op de eerste afbeelding hier onder zie je bijvoorbeeld al dat er allemaal roze handdoekjes en zeepjes liggen en er staat een mooi roze boekt. Deze paar dingetjes zorgen er in combinatie met de opgeruimde badkamer en de schone witte muur voor dat je badkamer er super gezellig en fris uit ziet. De badkamer op de tweede afbeelding is ook erg mooi omdat daar gebruik gemaakt is van natuurlijke producten. Dat staat ook altijd erg mooi in een badkamer. Groen, roze en blauw zijn de meest gebruikte kleuren in de badkamer omdat dat vaak ook heel natuurlijk staat.

Op de drie laatste afbeeldingen kun je zien dat het toevoegen van een klein meubel met een mooie kleur ook erg veel kan doen voor je badkamer. Een mooi kastje of een krukje in een gave kleur is vaak al genoeg. Leg er nog een paar schone handdoeken op en je badkamer heeft meteen een hele andere sfeer.

badkamer badkamer2 badkamer3 badkamer4 badkamer5 badkamer6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider