Betonnen plantenbak

Betonnen plantenbak

Betonnen plantenbakken, het is niet iets wat je snel tegenkomt. Dat zou je niet moeten weerhouden om er een paar aan te schaffen. Betonnen plantenbakken kan je kopen in het klein of in het groot en het zou een mooie toevoeging zijn aan een moderne inrichting (of voor buiten, een tuin).

Betonnen plantenbakken worden gemaakt, zoals de naam al zegt, van beton. Je kan ervoor kiezen om het in de grijze kleur te laten, of je kan er voor kiezen om ‘m leuk te versieren. Denk aan een mooie felle kleur, ombré of zelfs een creatief dip-dye effect. Zoals er al eerder verteld was komen deze leuke plantenbakken in veel verschillende soorten maten. Zo zagen wij al eerder een redelijke grote met een hoge plant er in, die was geplaatst in de woonkamer. Ze komen dus ook in het klein, leuk voor vetplantjes of bloemen. Je kan ze ook combineren, bijvoorbeeld een wat lichtere grijs en een wat donkere grijs. Je moet overigens wel van de kleur en textuur houden. Want het is wel een erg aardse toevoeging aan je interieur.

Deze betonnen bakken kan je overigs niet alleen gebruiken voor planten, maar denk eens aan kaarsjes of een vuurkolf. Genoeg dingen die je er dus mee zou kunnen doen. Hieronder hebben we foto’s van deze mooie bakken.

beton1

beton2

beton3 beton4 beton5

beton6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider