Hergebruik meubels

Hergebruik meubels

Ben je op zoek naar leuke nieuwe meubeltjes? Als je geen zin hebt om allemaal nieuwe spullen te kopen, kun je ook gewoon je oude spullen opnieuw gebruiken. Dat is trouwens ook heel erg hip de laatste tijd. Je ziet overal oude spulletjes of vintage meubels. Hoe leuk is het om je eigen spullen weer helemaal trendy te maken? Het is natuurlijk altijd leuk om unieke spullen te hebben.

Als je bijvoorbeeld een oud kastje hebt, kun je hem gewoon opnieuw verven. De kleuren die nu erg populair zijn, zijn turquoise en lichtroze. Een voorbeeld van een leuk kastje zie je op de eerste afbeelding hier onder. Door de oude potjes en schalen die er in staan krijgt de kast meteen een hele gave uitstraling. Als je juist iets grappigs zoekt, dan is het idee dat je op afbeelding twee zit heel leuk. Er zijn gewoon twee lades aan de muur gehangen als kastje. Super grappig! Al helemaal als je nog een leuk printje aan de onderkant van de la plakt. Je kamer krijgt meteen veel meer sfeer.

Je zou het niet denken, maar met stoelen kun je ook veel meer dan er alleen op zitten. Je kunt delen van stoelen gebruiken voor aan de muur, maar je kunt ook gewoon hele stoelen ophangen. Op de onderste foto zie je dat een stoel ook als plantenhanger gebruikt kan worden. Of het nu echt handig is, is nog de vraag maar grappig en opvallend is het zeker.

sloophout meubelen

pallet-houten-meubels

rotan meubels opknappen

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider