Leuke kinderkamer ideeën

Leuke kinderkamer ideeën

Een kinderkamer inrichten is soms erg makkelijk, maar je kunt ook net even een stapje verder gaan. Hoe gaaf is het om iets super speciaals in de kamer van je kinderen te hebben. Ik denk dat iedereen dat als kind wel zou willen. Hier onder staan een paar hele mooie ideeën. Ze zijn misschien niet allemaal makkelijk uitvoerbaar, maar wel even de moeite waard om te bekijken.

Op de eerste foto zie je een kamer die ingericht is op basis van het thema zee. Er hangt zelfs een ophaalbrug naar een echte boot! Als je en boot als bed zou willen doen, kan dat best. Het is dan wel handiger om gewoon een staand schip te nemen. Dan hoef je verder alleen nog maar de muren mooi blauw te maken en leuke vissenplaatjes op te hangen.

De boomhut op afbeelding twee en drie is al helemaal gaaf om in een kinderkamer te hebben. Veel kamers hebben nog een extra zoldertje of een vliering. Dat is perfect voor deze inrichting. Met een ladder en de juiste verf met afbeeldingen kom je al een heel eind. Het leukste idee is toch echt de geheime kast. Als je een oude kast hebt kun je in de achterkant een schuifdeur maken. De kast krijgt dan een geheime ingang. Het is dan wel handig om een kinderkamer te hebben met twee delen zodat je de kast ook echt als afscheiding kunt gebruiken. Je krijgt op deze manier dus een geheime kamer!

Ideeën kinderkamer tipi

Tipi tent kinderkamer

kinderkamer-op-zolder

kinderkamer-inspiratie

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider