Tips muur verven

Tips muur verven

Wij zijn van mening dat witte muren een canvas is dat wacht om beschilderd te worden. Maar dan niet het gebruikelijke, zoals één kleur of gewoon een patroon. Probeer eens wat anders. Als je echt iets leuks wilt hebben moet je vooral verder blijven lezen en wij laten alle leuke ideeën zien.

 

In plaats van de normale strepen, kan je gaan voor kleurrijke golven. Het valt ten eerste meer op en het geeft een leuke twist aan je kamer. Dit is overigens ook een makkelijke manier om de kleuren goed met elkaar te laten combineren.

 

Dit is een prachtig voorbeeld van een abstracte muurschildering. De tip is om je niet te houden aan een bepaald voorbeeld of patroon. Wees vrij en doe je eigen ding. 
 

Een typografisch ontwerp op de muur kan heel speels overkomen. En dat hoeft niet perse slecht te zijn. Zo kan je bijvoorbeeld de letter van de familie of van jezelf verven. 

Horizontale strepen is een erg leuk ontwerp voor een kamer die een thema heeft. In plaats van dat je twee kleuren gebruikt kan je er ook voor kiezen om drie kleuren te gebruiken. Net zoals hier; wit, blauw en lichtblauw.

Een ander leuk effect voor op de muur is het ombre effect. Dit kan je doen met veel verschillende kleuren. Ga voor een felle kleur om je kamer levendig te houden. Of kies voor een donker effect net zoals de kleur hierboven. Zo kan je ook in een klap het plafond meenemen.

Hieronder hebben we nog meer foto’s die je wat inspiratie kunnen geven.

Tips muur verven

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider