Greeploze keukens

Greeploze keukens

Een keuken die helemaal strak afgewerkt is zonder handgrepen? Kies voor een greeploze keuken. Zonder alle verschillende soorten handgrepen is een keuken op zijn mooist, een greeploze keuken ademt modern en rust. De lades van je keuken openen en sluiten zich bijna vanzelf, ook wanneer je de lades net iets te hard dichtgooit sluit de lade zich geruisloos.

Techniek in een greeploze keuken

De kunst van een goede greeploze keuken is de techniek erachter. Met de soft-motion en tip-on techniek van Grando keukens opent en sluit je greeploze keuken zich bijna vanzelf. Geen handgrepen meer die achter de lades of deuren zitten maar een druk op de lade en hij gaat open en met een zacht duwtje gaat de lade weer dicht.

Dit soort verborgen techniek wil je graag terug zien in je keuken, niet alleen in de lades maar ook in je keukenapparatuur. De modernste apparaten zijn verkrijgbaar zoals een afzuigkap met touch screen, een inductiekookplaat waarbij het niet meer uitmaakt waar je de pan neerzet, of een oven die zowel van stoom als hete lucht gebruikmaakt om je eten klaar te maken.

Opstelling van een greeploze keuken

Door het weglaten van de grepen zijn er veel opties voor greeploze keukens. Zo kun je de lades of deuren laten wegvallen in de muur en zo je muur laten doorlopen. Of een kookeiland nemen die er aan de kant van de woonkamer strak uitziet zodat deze aansluit bij de rest van je interieur.

Alle verschillende kleuren en stijlen zijn ook verkrijgbaar in een greeploze keuken. Van strak hoogglans tot houtmotief. Je kunt ook verschillende keukenkasten combineren zoals strakke keukenkastjes voor je kookeiland en grote kasten die een andere kleur of motief hebben.

Alles valt en staat met goed advies

Er is in Nederland veel keuze in keukens en keukenzaken. Laat je goed adviseren voor je nieuwe keuken, je koopt immers niet vaak een nieuwe keuken. De adviseurs van Grando kunnen je creatieve en functionele oplossingen bieden voor jouw keuken op maat. Ontvang alvast het gratis Inspiratie Magazine voor je nieuwe keuken.

Greeploze keukens 2

Greeploze keukens 1

Greeploze keukens 7

Greeploze keukens 6

Greeploze keukens 3

Greeploze keukens 4

Greeploze keukens 5Afbeeldingen: Grando

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door