Glazen kandelaars

Glazen kandelaars

Kandelaars zijn enorm chique en gezellig. Binnen staan ze heel mooi, maar buiten net zo goed. Je hebt ze in verschillende afmetingen en soorten. Sommige zijn met glas en sommige niet.

Kandelaars die van glas zijn gemaakt, zijn enorm stijlvol en chique. Het mooie hiervan is, is dat je verschillende kleuren kaarsen erin kan zetten en wanneer je hem aansteekt, je een super mooi effect krijgt. Je moet wel heel voorzichtig mee omgaan, zeker als het buiten staat of als er kinderen in de buurt zijn. Deze kandelaars zijn dan ook super kwetsbaar en zelfs gevoelig voor hitte.

Soms kunnen de glazen zo dun zijn, dat op het moment dat de kaars erin te heet wordt, het glas ka barsten. Er gebeurt verder niks, er komt alleen een barst in het glas. Het is aan te raden om de kandelaar dan meteen weg te doen. Het staat niet mooi en kan gevaarlijk zijn.

Zet de glazen kandelaars op een blad op tafel of ergens op de grond. Afhankelijk van de grote natuurlijk. Zet er ook gekleurde kaarsen in voor het mooie effect. Het geeft nog meer rust als het geurkaarsen zijn. Super relaxed. Maak er een extra sfeertje bij door er nog wat lampjes of sierlijke accessoires erbij de leggen of hangen. Heerlijk rustgevend en onwijs leuk om te zien.

Mooie kandelaars

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider