Koninklijke kleuren

Koninklijke kleuren

Heb je er ooit van gedroomd op een prinses te zijn? Of benieuwd hoe het is om in een groot paleis te wonen? Jammer genoeg kan niet iedereen koninklijk bloed hebben, maar we kunnen ons huis wel zo aanpassen dat het lijkt alsof we in een paleis wonen. En bij deze looks gaat het er allemaal om dat ze warme diepe tinten opnemen. Wij hebben hieronder de mooiste kleuren om een prachtige koninklijke kamer te creëren.

elegant-purple-interior

We weten allemaal dat paars geassocieerd wordt met royalty’s. En als je het op een goede manier gebruikt is het ook erg stijlvol. Met behulp van de goede tinten en combinaties met accessoires kan je makkelijk dat koningin-achtige creëren.

green-room-wood-stool

Met deze prachtige tint is deze kleur groen makkelijk om van te houden. Rijk aan uitstraling en trendy in stijl, smaragd groen ziet er mooi uit op de muren en de meubels. Gebruik hier en daar smaragd groen, of kies ervoor om de hele kamer een make-over te geven met deze kleur.

elegant-master-bedroom

Beter dan goud en veel beter dan roze, de roze tinten in deze kleur goud geeft de kleur wat extra pit. Het is vrouwelijk en best wel sexy. Het geeft ook een rijke, verfijnde uitstraling. Het is ontworpen voor een mooie koninklijke kamer.

royal-living-room

Het is een beetje mannelijk en ongelofelijk trendy. Wijnrood bordeaux is heftig en dramatisch. Combineer deze kleur met wat nude kleuren zodat het niet te heftig wordt. Zorg ervoor dat je wat gouden tinten toevoegt.

electic-velvet-sofa.

Rustig omdat het blauw is, maar koninklijk omdat het dramatisch is. Koninklijk blauw werkt prima als de basisch voor een ruimte. Verf de muren blauw, of begin met een blauw kleed op de vloer. Om de koninklijke look te volbrengen kan je deze blauw combineren met andere rustige kleuren.

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider