Speciale kaarsen

Speciale kaarsen

Iedereen heeft kaarsen in huis staan. Of het nou grote of kleine kaarsen zijn, staande of ronde kaarsen, gekleurde kaarsen, versierde kaarsen en ga zo maar door. Iedereen heeft ze in huis. Kaarsen zijn echt van die vrouwen dingen. Vaak ze alleen zij ze staan en de mannen vinden alles maar prima.

Kaarsen zijn te verkrijgen in alle soorten en maten en geuren en kleuren. Bedenk het maar en het is er. Misschien is de één dan wel duurder dan de ander, maar dan heb je ook wel wat. Sommige mensen maken zelf hun eigen kaarsen. Dat is een leuke DIY om met kinderen te doen.

Er zijn ook speciale kaarsen, om het maar zo te zeggen. Deze hebben vaak een aparte vorm van figuur en kleurcombinatie. Je kan ze altijd met zo min mogelijk siersels er omheen al ergens zetten. Zelfs dan staat het al leuk. Je hebt soms gewoon van die kaarsen die je moet hebben en die van zichzelf al helemaal leuk zijn. Verder kan je op een dienblad zetten met een foto erbij, wat koekjes en kopjes thee en tada! Super gezellig.

Als het donker begint te worden en je steekt ze aan, krijgen sommige kaarsen een heel speciaal effect. Ze trekken echt de aandacht van je. Zulke moet je ook gewoon in huis hebben.

Bekijk hieronder wat inspiratie plaatjes.

speciale kaarsen

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider