Nieuwjaars versiering

Nieuwjaars versiering

Het is bijna oud en nieuw. En voor degenen die houden van een feestje moeten het huis dan ook klaar maken voor deze avond. Natuurlijk zit je het meest van de avond binnen dus je moet er voor zorgen dat het huis gezellig en uitnodigend is. Het eerste waar je aan denkt met het woord jaarwisseling is natuurlijk FEEST. Dus denk aan de basic dingen die je ook bij een ander feestje zou kopen. Heel populair zijn natuurlijk wel de ballonnen (heel veel) en een discobal. Je kan ook zorgen voor leuke verkleed dingetjes die je gasten op kunnen zetten. Denk bijvoorbeeld aan feesthoedjes, brillen met 2015 en een feest toeter. Zo kunnen de gasten zich prima vermaken.

Je kan ook slingers ophangen door het hele huis. Niks is te gek, hang ze in de kastjes van de keuken, de wc en overal waar de gasten zouden kunnen komen. Wat natuurlijk niet moet ontbreken zijn de hapjes en de drankjes. Het is het handigst om één tafel ergens neer te zetten met alles erop. Zo kunnen de gasten er zelf bij en hoef je ze niet de hele tijd te bedienen.

Natuurlijk gaat iedereen om 12 uur naar buiten om van het vuurwerk te genieten. Je kan er dus voor zorgen dat er leuke lichtjes branden in de tuin of misschien wel fakkels. Pas wel op, want er wordt vast wat gedronken. Met deze tips heb je vast een denderend oud en nieuw.

nieuw nieuw1 nieuw2 nieuw3 nieuw4 nieuw5 nieuw6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider