Gezellige woonkamer ideeën

Gezellige woonkamer ideeën

In de zomer zijn we meestal als het lekker weer is vaak in de tuin of op het balkon te vinden, maar in de koudere maanden blijven de meeste van ons het liefste binnen. Wanneer het buiten somber en donker is en de regen tegen de ruiten slaat heb je waarschijnlijk geen zin om in een ongezellige woonkamer te zitten. Maak daarom nu al je woonkamer gezellig en knus zodat je zeker weet dat jij deze koude, donkere maanden met een glimlach doorkomt.

Als de winter niet het perfecte moment is voor kaarsjes weten wij het ook niet meer. Maak een schaal met daarop kaarsjes in verschillende kleuren, vormen en groottes voor een speels effect in de woonkamer. Een tip is om een geurkaars te nemen met een heerlijke winterse geur, onze favoriete geur voor de herfst en de winter is appel-kaneel. Verder zijn ook pepermunt, dennengeur en vanille populaire winter geurkaars keuzes. Zet de kaarsen aan en dim de lichten een beetje en je merkt meteen dat de woonkamer gezelliger is.

Kussentjes en plaids maken de woonkamer ook een stuk gezellig. Harde materialen ogen kil en afstandelijk, terwijl zachte materialen uitnodigend en vriendelijk ogen. Leg een heerlijk zacht plaid op de bank samen met een dosis kussens en maak er zo een heerlijk knus plekje van.

Probeer bovendien de TV iets vaker uit te zetten als niemand toch echt kijkt, dan gemompel of geschreeuw op de achtergrond is allemaal irritant. Zet in plaats daarvan een leuk muziekje zachter aan om sfeer te creëren.

gezel

gezel1

gezel2

gezel3

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider