Gezellig opgemaakte bedden

Gezellig opgemaakte bedden

bed5Je bed is waarschijnlijk het grootste meubel in je slaapkamer. Je bed bepaalt dus heel erg hoe je kamer er uit ziet. Als je een gezellig en mooi opgemaakt bed hebt, is eigenlijk je kamer meteen heel erg gezellig. Het is het mooiste als je een tweepersoons bed hebt, ook al ben je alleen. Een tweepersoons bed staat mooier en het is makkelijker mooier op te maken. Als het goed is slaapt het ook nog eens veel lekkerder. Je kunt je bed heel erg makkelijk en simpel opmaken door er gewoon een dekbed en een kussen of meerdere kussens op te leggen, maar je kunt het ook nog iets leuker doen dan dat.

Het staat bijvoorbeeld leuk als je gebruik maakt van meerdere lagen dekentjes of misschien wel een sprei. De lagen zien er gezellig uit en het is ook nog eens handig omdat er zo geen stof op je gewone dekbed komt. Het staat ook mooi als je meerdere kussens op je bed neerlegt.

Het is misschien wel een beetje onhandig omdat je alles er ook weer af moet halen als je gaat slapen, maar het is zeker de moeite waard. Een klamboe is vaak ook erg sfeervol. Meestal gebruik je dat in de zomer tegen muggen maar het staat eigenlijk het hele jaar door leuk. Je kunt er ook lampjes in hangen, super romantisch!

bed bed2 bed3 bed4 bed5

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider