Gezelligheid met kaarsen

Gezelligheid met kaarsen

Ik vind kaarsen in huis heel erg belangrijk, of het nu winter of zomer is. Kaarsen zorgen namelijk altijd voor gezelligheid en een huiselijke sfeer. Met een kaarsje kun je je hele woonkamer of slaapkamer in een keer veel knusser maken. Het is namelijk ook gewoon leuk om overdag kaarsjes aan te steken. Je ziet ze dan misschien minder goed, maar het staat nog steeds erg mooi.

Je kunt de kaarsjes ook combineren met andere gezellig dingen zoals bloemen, vaasjes of andere accessoires. Op de afbeeldingen hier onder zie je daar voorbeelden van. Je kunt ook een hele lange rij kaarsjes neer zetten op een kasjes. De huisjes op de afbeeldingen hier onder vind ik bijvoorbeeld super schattig. Je combineert dan een mooie accessoire met een gezellig kaarsje.

De laatste tijd koop ik vooral grote dikke kaarsen omdat ze heel erg lang mee gaan en omdat ze erg opvallend zijn als je ze aansteekt. Waxinelichtjes zie je soms bijna niet eens, behalve als je ze in een mooie waxinelichtjehouder zet. De hele hoge kaarsen vind ik ok erg fijn omdat je ze in allemaal mooie kandelaars kunt zetten, net als bijvoorbeeld de huisjes. Steek dus net even iets vaker een kaasje aan, dan merk je gewoon dat de sfeer veel fijner is!

kaars kaars2 kaars3 kaars5 kaars6 kaars7

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider