Design keukens

Design keukens

Design keukens zijn meestal het sociale centrum van een gezin, veel van het gezinsleven zal zich in de keuken afspelen. Het is dus des te belangrijker ook de keuken de nodige aandacht te geven bij het ontwerpen ervan. Een keuken vinden die past bij uw gezinsleven en bij u, en die er ook nog eens super uitziet, dat kan het beste met een design keuken.

De design keuken

Bedenk wat voor ontwerp je zou willen in je keuken, ga je voor een design keuken in de hoek van je keuken? Kies je voor een aanrecht met twee lange werkbladen aan iedere kant of neem je een keuken met een kookeiland?

Wanneer je een kookeiland neemt heeft dit ook nog als voordeel dat je hier heel gaaf een bar aan een van de kanten kunt plaatsen om s’morgens te kunnen ontbijten of lekker een kop thee te drinken. Ook s’avonds kan er een wijntje gedronken worden terwijl de ander aan het koken is.

De verschillende ontwerpen

Design keukens worden niet alleen ontworpen om te passen in het huis, ze moeten een werkelijk doel vervullen voor een gezin. Dus ook wanneer u niet wilt of niet kunt werken met een eiland in het midden van de keuken, is het mogelijk een keuken te ontwerpen die aangepast wordt aan uw wensen en behoeften.

Zo kunnen bijvoorbeeld verschillende werk- en eetruimten ontstaan door het aanbrengen van vaste tafels op verschillende hoogten langs de wanden van de keuken. Daar komt dan wel het aanrecht uit naar voren als het belangrijkste gebied waar het eten wordt klaargemaakt.

Open, en veel licht

Een design keuken komt mooi uit in huis als deze gezien kan worden vanuit de woonkamer. De open keuken zorgt ervoor dat je zowel kunt leven als koken in dezelfde ruimte. Een design keuken mag gezien worden. Ben je benieuwd of je een design keuken kunt nemen? Kijk dan eens op wonenwonen.nl voor meer informatie.

Design keukens hebben altijd een persoonlijke noot, daarom is het super om een design keuken te nemen.

Design keuken

Design keukens 1

Design keukens 2

Design keukens

Keuken design 1

Picture_6 024

 

afbeeldingen:pinterest

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door