Zwart wit servies

Zwart wit servies

Servies zie je meestal niet in veel verschillende kleuren en decoratie. Eigenlijk best saai als je erover nadenkt, want lekker eten zou toch eigenlijk moeten worden geserveerd op een mooi bord. En wat zou dan beter zijn dan de kleurencombinatie wit en zwart. Het is in het interieur en in de mode erg klassiek, dus waarom servies niet? Toen ik dacht aan zwart wit servies dacht ik alleen aan saaie strepen waar eigenlijk niks leuks aan is. Maar niks is minder waar, want zwart en wit kan je namelijk ook terug laten komen in leuke patronen of afbeelding.

Het handigst aan servies is dat het helemaal niet hoef te passen bij je interieur. Want het zit de rest van de dag toch opgesloten. Het enige wat hierbij telt is of je het zelf wel leuk vindt. Deze leuken ontwerpen komen in veel verschillende varianten, je kan bijvoorbeeld denken aan kunst-achtige patronen, stippen of zelf een snor. Zo zie je maar, servies kan erg leuk en speels zijn.

Je kan er voor kiezen om alleen maar te borden aan te schaffen en de rest een neutrale wit te houden. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de hele set te komen. En dat is ook wel leuker, als alles zo leuk bij elkaar past.

servies servies1 servies2

servies3 servies4 servies5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider