Grijze keuken

Grijze keuken

Een kleur kiezen voor een kamer is niet erg gemakkelijk. Vooral als het een ruimte is waar je veel tijd door zal brengen. Voordat je denkt aan het kleurenpalet is het handig om na te denken over de stijl van de keuken en daarna over de functies. Grijs is een erg neutrale kleur en kan overal mee gecombineerd worden. Een grijze keuken geeft de kamer een erg andere look en de ruimte wordt gebalanceerd. Een keuken met een grijze tint kan er snel koud uitzien. Daarom kan het best moeilijk zijn om deze kleur op de juiste manier te gebruiken. De truc is om grijs te combineren met warme tinten zoals hout of opvallende kleuren zoals geel, rood of oranje.

Een donkere kleur grijs past mooi bij een modern interieur. Een combinatie van wit en grijs staat ook mooi in een minimalistisch, modern interieur. In een keuken waar veel rijke materialen zijn gebruikt zoals marmer moet je niet te veel kleur gebruiken. Dit maakt het te druk en onoverzichtelijk. Een lichte kleur grijs met wit staat ook heel erg mooi in een simpele keuken. De overgang is hierin erg minimalistisch.

Hieronder hebben we wat voorbeelden van grijze keukens en hoe makkelijk je ze kan combineren met andere tinten of kleuren.

grij4 grijs grijs1 grijs2 grijs3 grijs4 grijs5 grijs6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider