Design inrichting huis

Design inrichting huis

De woonwinkels schieten nu als paddenstoelen uit de grond. De inrichting van huizen wordt steeds belangrijker en er zijn steeds meer leuke dingen te koop. Designers hebben nu veel items die een vintage stijl hebben in hun collectie. Daarbij kun je denken aan fabriekslampen, steigerhouten krukjes, oude kasten en grappige accessoires. Hier onder staan een paar afbeeldingen waarop een paar leuke design items staan. Op de eerste foto zie je lampen die vroeger ook heel erg trendy waren. Toen waren ze zelfs nog veel goedkoper dan nu.

De stoeltjes die je op de eerste foto ziet zijn juist heel erg modern. De combinatie van moderne meubels, vintage stijl en houten items zie je nu vooral erg veel. De designers maken hier prachtige creaties van. Grote doorzichtige items zoals vazen en glazen lampen worden ook veel gebruikt. Dit staat vooral mooi bij een donkere houten vloer in een lichte ruimte.

De kleuren blauw en groen worden nu veel gecombineerd met bruin en grijs. Hierdoor blijft het interieur rustig, maar ook gezellig en levendig door de mooie kleuren. In een design interieur wordt veel gebruik gemaakt van planten, takken of bloemen. Gedroogde bloemen kunnen ook prachtig staan. Ze gaan ook nog langer mee. Op de eerste afbeelding zie je mooie gedroogde bloemen in een robuuste stenen pot. Op de tweede afbeelding zie je juist weer frisse groene blaadjes.

design stoelen eetkamer

design inrichting huis grijs

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider