Onopvallende werkplekken in huis

Onopvallende werkplekken in huis

Mensen die thuis werken, denken meteen aan hun bed of lekker op de bank. Maar dat is vaak maar voor een dagje. Mensen die echt ene bedrijf hebben en die ze vanuit huis aansturen, zij hebben toch wel een ander soort werkplek nodig. Het liefst zo goed en geordend mogelijk, maar toch beperkt en zo minimaal mogelijk. Hoe doe je dat dan?

Een minimalistische werkplek in een uitstekende manier om je werk vanuit huis te doen en niet het idee hebben dat je op een kantoor zit. Ga dus ook niet een heel bureau met alles erop en eraan kopen om in je huis te zetten. Dit gaat vaak op een kantoortje lijken en dat is absoluut niet de bedoeling. Thuis is niet het kantoor. Ondanks dat kan je er toch een motiverende werkplek van maken.

Het voordeel van thuis werken is dat je zo je bed uit kan rollen en meteen aan de slag kan. Geen ochtendstress in de badkamer. Geen file. Geen rij voor het koffiezetapparaat. Dat heb je allemaal niet als je vanuit huis werkt. Maar let wel op, hou privĂ© en werk gescheiden…

Kijk hieronder mee naar de perfecte voorbeelden.

Wat je kan je kan doen om er toch nog een motiverende plek van te maken, zijn wat quotes ophangen of een moodboard/visionboard. Dit helpt je door de dag heen, geeft je inspiratie en doorzettingsvermogen. Check het artikel over de mooadboards ook op onze website.

Onopvallende werkplekken in huis

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider