Badplank design

Badplank design

Iedereen kent de bekende uitspraak natuurlijk wel dat je 3o minuten moet wachten na het eten voordat je het water in mag gaan. Dat is natuurlijk verzonnen om de kinderen gewoon iets langer aan land te houden. Er is geen enkele goede reden waarom je geen snack mag hebben terwijl je in bad zit. Heel veel mensen doen het nog niet, omdat het niet erg praktisch is. Het eten kan gemakkelijk in het water vallen, of je hebt geen plek om het neer te leggen. Daar is dus een oplossing voor. Een badplank.

Een badplank is ook erg handig als je wilt lezen in bad, in plaats van ‘m in je had te houden kan ‘ie voor je worden neergelegd op de plank. Sommige planken zijn zo designed dat ze iets lager zijn dan de rand waardoor er niks af kan glijden. Ook heb je er een paar met een soort rekje voor je boek. Die kan omhoog geschoven worden en dan kan daar het boek tegen aan worden gelegd.

Het is zo’n eenvoudige uitvinding, maar toch heel praktisch. De plank wordt meestal gemaakt van hout, maar zo nu en dan kom je ze ook tegen in andere materialen.

Neem een kijkje hieronder voor de mooiste planken die wij hebben gevonden.

Badplank design

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider