Behang industrieel

Behang industrieel

De industriële inrichting is geïnspireerd op leegstaande, oude pakhuizen en andere vervallen gebouwen. In de industriële inrichting zie je veel beton, staal en metaal. Als je graag een industrieel interieur wilt is het het mooiste als je een oud huis hebt met gebruikssporen en beschadigingen aan de muren.

Tegenwoordig wonen we in Nederland bijna allemaal in moderne huizen die niet standaard aan de binnenkant al mooi afgesleten steen hebben. het feit dat je bijvoorbeeld een nieuwbouw huis hebt, betekent niet dat je de hoop op een industriële inrichting op moet geven. Piet Boon is een design studio en ontwerpt architectuur, producten en gehele interieurs voor de luxe markt op internationaal gebied. Piet Boon heeft samen met NLXL een collectie met verschillende soorten betonnen behang gemaakt.  Beton is een van Piet Boons lievelingsmaterialen door het sombere en eenvoudige karakter.

Je kunt dit behang gebruiken om toch nog een betonnen muur in jouw huis te krijgen e vanuit deze basis verder gaan met het inrichten van een industriële kamer. Zo wordt de industriële inrichting voor iedereen haalbaar en niet alleen voor mensen die in het bezit zijn van een oud pand.

Bekijk hieronder de verschillende soorten behang van Piet Boon. Je koopt het behang in deze webshop.

industrieel behang

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider