Ideeën kinderkamer

Ideeën kinderkamer

De kinderkamer inrichten is heel iets anders dan de woonkamer en je eigen slaapkamer inrichting. Bij de woon- en slaapkamer kijk je vooral naar wat mooi en praktisch is en wat bij jouw stijl past. Misschien vind jij bruin in de slaapkamer heel mooi, maar kinderen willen vaak toch iets avontuurlijkers. Ze willen een kamer waar iets te zien en te beleven valt. Om je al een beetje op weg te helpen met de kinderkamer hebben wij wat merken verzameld die heel veel leuks verkopen voor in de kinderkamer!

Fine Little Day
Fine Little Days is een merk dat vooral bekend staat om de posters van fruit en groente met grappige gezichten. Maar ook voor muurstickers, zitzakken, behang en dekbedovertrekken kunnen hier terecht. Vooral de liefhebbers van leuke printjes die niet te druk zijn zullen zich bij dit merk helemaal thuis voelen.

Kerry Layton
Kerry Layton is een Engelse die leuke posters verkoopt op Etsy. Door de schattige getekende dieren op de posters zijn ze perfect voor in de kinderkamer. In haar shop vind je posters van onder andere jonglerende beren en van olifanten met feesthoedjes en springtouwen.

Tipi in de kinderkamer
Dit is geen merk, maar een idee. Tipi’s zijn super gemakkelijk op te zetten en kinderen kunnen er heerlijk ongestoord in spelen. En ze zien er natuurlijk heel mooi uit, dat is ook nog eens een pluspunt. Het exemplaat hieronder is van Georges Georges.

Ideeën kinderkamer tipi

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider