Decoratie raam

Decoratie raam

Elke ruimte en elke plek in huis kun je eigenlijk wel decoreren. Ook plekken waar je in eerste instantie waarschijnlijk niet meteen aan denkt, zoals het raam. Heb je ooit eens de ramen van een basisschool gezien in december? Vaak zijn de ramen van basisscholen dan versierd met nep sneeuw, raamstickers van de kerstman of hangen er vrolijk een paar kerstballen voor het raam te bungelen. Nu is een raaamsticker van de kerstman nou niet echt jouw ding, maar er zijn een heleboel andere leuke manieren om de ramen van jouw huis te decoreren.

Raamstickers
Er bestaan natuurlijk niet alleen raamstickers van de kerstman.Ook afbeeldingen van vogels, huisjes en zelfs grafische patronen en portretten zijn als raamsticker verkrijgbaar. Deze raamstickers haal je ook heel gemakkelijk weer van het raam af als je ze zat bent.

Slingers
je kan allerlei leuke voorwerpen aan een slinger hangen ter decoratie van het raam. Of dit nu kerstballen in december, bloemen in de zomer of verkleurde blaadjes in de herfst zijn.Je kunt de voorwerpen op verschillende manieren ophangen. Een leuk idee is om een grote houten tak te nemen en hier verticaal slingers aan de hangen met daarin het voorwerp naar keuze.

Lampjes
Winkels als Xenos en Action hebben vaak allemaal verschillende soorten snoeren met daaraan lampjes in de schappen liggen. Deze lampjes staan ook heel vrolijk als decoratie van het raam!

deco

deco1

deco2

deco3

deco4

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider