Jan des bouvrie interieur

Jan des bouvrie interieur

Het interieur van Jan des Bouvrie is te herkennen aan de strakke vormen en het gebruik van veel wit. De ruimtes die in deze stijl zijn ingericht zijn vaak groot en licht. Meestal zijn alle muren en meubels wit en soms wordt er ook gebruik gemaakt van zwart.  Jan des Bouvrie maakt vaak gebruik van futuristische vormen. Dat kun je bijvoorbeeld terug zien in de accessoires. Een enorme lamp met aparte vormen boven een strakke zwarte tafel in een witte ruimte, past goed bij de Jan des Bouvrie stijl.

Bij de inrichting wordt ook wel eens gebruik gemaakt van hout, maar dan wel op een aparte manier. Omdat het grootste deel van het interieur meestal wit is, springen de houten voorwerpen er extra uit. Je zou bijvoorbeeld kunnen denken aan houten stoelen bij de strakke tafel en daar boven een mooi groot schilderij.

Af en toe wordt er ook wel gebruik gemaakt van kleur bij een Jan des Bouvrie interieur, maar dan wel weer op een aparte en opvallende manier. En tegen een grote witte achtergrond natuurlijk. Als je een Jan des Bouvrie interieur wilt, is het niet handig om een grote harige hond te nemen. Jan des Bouvrie meubels zijn meestal erg exclusief en vaak ook duur, maar soms is er wel eens een aanbieding. Je kunt af en toe zelfs bij de Gamma Jan des Bouvrie meubels en accessoires kopen. Houd de folders en aanbiedingen dus goed in de gaten! Hier onder staan een paar voorbeelden van inrichtingen in de Jan des Bouvrie stijl.

 
Draperieën

witte keuken

Witte woonkamer

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider