Budget woonacessoires

Budget woonacessoires

In woonmagazines en in woonprogramma’s worden vaak de mooiste woonaccessoires gebruikt om een huis mooi aan te kleden, maar jammer genoeg moet je vaak diep in de buidel tasten om een van deze producten in jouw bezit te krijgen. Maar wacht even, dat hoeft niet perse! Er zijn namelijk genoeg budget merken die ongeveer een soortgelijk product in hun collectie hebben. Tijdens het doorspitten van een Xenos foldertje kwamen wij deze twee gave budget woonaccessoires tegen.

Hanglamp met metaal draad
Hangende lampen gemaakt van metalen draden hebben we de afgelopen tijd vaak gezien in woonmagazines en ook op de Woonbeurs zijn dit soort lampen gespot. Bij de Xenos zijn op dit moment drie verschillende soorten hanglampen van metalen draden te koop, vanaf €12,99 heb jij er al eentje in je bezit! De bovenste foto zijn de lampen van Xenos, de onderste lamp is van Bloomingville en kost €119,-.
budget

budget1

 

IJzeren manden
Veel merken zoals Bloomingville, Clayre & Eef en Doctor House hebben ijzeren manden in hun assortiment. De prijs van deze manden begint vaak pas bij de €60,- en daarmee zijn de woonaccessoires vrij prijzig. Gelukkig zitten ze ook in het assortiment bij Xenos! Voor €4,99 heb jij een leuke ijzeren mand in de woonkamer staan. de ijzeren mand eronder is van Clayre & Eef en is €79,95.
budgetx

budget3

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider