Decoratie voor kerst

Decoratie voor kerst

Ongeacht waar je woont – of in een woestijn waar palmbomen zijn versierd met kerstverlichting of in een winter-wonderland met binnenkort meters sneeuw of ergens daar tussenin – je kan niet ontkennen dat sneeuwvlokken een magische aantrekkingskracht hebben. En, goed nieuws, sneeuwvlokken kunnen worden gebruikt als leuk decor ongeacht wat de weerman zegt. Bekijk eens deze leuke ideeën.

sneeuwvlok1De muur in de woonkamer is een geschikte plek voor deze mooi rode sneeuwvlokken. Je zou ze zelfs zelf kunnen maken. Het is een simpele manier om een ruimte te versieren.

sneeuwvlok2Een kleine, simpele kaart met een sneeuwvlok erop zal al prima zijn. Door dit simpele design (witte achtergrond en rode lijst) kan je het makkelijk omtoveren naar kunst. Je kan er nog andere dingen omheen zetten voor decoratie.

sneeuwvlok3Witte sneeuwvlokken opgehangen in witte lijsten is zo chique. Doordat het wit krijg je echt het sneeuwgevoel (ideaal als er dit jaar geen sneeuw valt). En het wit past bij elke andere kleur.

sneeuwvlok4Voor het kerstdiner kan je natuurlijk ook gebruik maken van sneeuwvlokken decoratie. Kijk eens naar het glas, de borden en de houder.

sneeuwvlok5En als laatst een heel simpel ontwerp. Een slinger van sneeuwvlokjes kan een ruimte heel snel een kerst/winter gevoel geven. Erg mooi bij een wit interieur.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider