Borden aan de muur

Borden aan de muur

Borden als decoratie is een tijdje een beetje ouderwets geweest. Porseleinen borden als decoratie in een kast in de keuken werd nou niet bepaald als hip gezien. Borden als decoratie zie je nu steeds vaker weer terug in het interieur op een niet truttige manier. Porseleinen, of andere, borden met felle kleuren of juist in pasteltinten aan de muur valt lekker op en geeft de kamer net wat extra’s.

Heb jij nog een lege muur maar heb je geen zin in schilderijen of posters en heb je geen idee wat je er dan wel mee aan moet? Kijk dan eens in de servies kast of je niet nog toevallig een leuk stapeltje borden hebt liggen. Het leukste is om borden in de kleur van je interieur te kiezen. Of borden met een zachte effen kleur afgewisseld met borden met een patroon of een afbeelding. Of je drie broden, zes borden of misschien wel de hele muur volhangt, dat is aan jou. Het ene interieur kan drukke decoratie beter hebben dan de andere en ook speelt persoonlijke smaak een rol.

In interieurwinkels en in veel kleine webshops zoals Donna Wilson zijn leuke borden te koop. Vergeet ook niet om even bij de kringloopwinkel te kijken, hier zijn vaak leuke borden voor een lage prijs!

Borden aan de muur

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider