Dip dye trend

Dip dye trend

Als je de modetrends een beetje volgt zal de dip-dye trend je niet zijn ontgaan. Dip dye is wanneer een voorwerp of bijvoorbeeld kledingstuk twee of meerdere kleuren heeft en deze kleuren in elkaar overlopen. Het lijkt dus alsof een deel van het voorwerp in een andere kleur verf is gedoopt, vandaar de naam dip dye. Deze trend is niet alleen populair op het gebied van mode, maar ook op het gebied van interieur wordt deze trend vaak gespot.

Deze trend kan je gemakkelijk verwerken in je interieur. Dip dye kan verwerkt worden in meubels, decoraties en accessoires. Ook textiel zoals gordijnen, kussens, dekbedovertrekken en vloedkleden zijn met een dip dye effect te zien. Ook zijn houten stoelen die voor de helft een andere kleur zijn populair als dip dye. De combinatie van wit met hout is een van de bekendste, ook hout en wit met een pastelkleurige dip dye is erg leuk. De dip dye trend staat leuk binnen verschillende interieurstijlen.

Je kunt zelf gemakkelijk aan de slag gaan om deze trend in huis te verwerken door een leuke DIY op te zoeken. Ben je niet zo handig? Gelukkig hebben ook veel winkels dip dye meubels en decoraties in hun assortiment.

Dip Dye kussen

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider