Bloemen in huis

Bloemen in huis

Bloemen zijn het hele jaar door leuk, of het nu winter of zomer is. In de lente en in de zomer zijn er natuurlijk veel meer bloemen en daar kun je goed gebruik van maken bij je inrichting. Bloemen maken je huis namelijk levendig, fris en gezellig. Ik vind het leuk om allemaal kleine vaasjes bij elkaar te zetten op een groot houten blad. Je kunt dan in elk vaasje een klein bloemetje doen, maar omdat ze bij elkaar staan wordt het als nog een mooi geheel. Je kunt op dit moment veel mooie veldbloemen krijgen, maar ook gewone standaard tulpen zijn natuurlijk heel erg leuk. Het is wel handig om voor bloemen te kiezen die vrij lang blijven staan.

Het is ook erg mooi om een hele grote vaas te nemen en daar dan takken met bloemen in te doen. Het boeket op de tweede afbeelding hier onder is daar een mooi voorbeeld van. Het ziet er mooi vol en gezellig uit terwijl het maar een paar takken zijn. De vaas is natuurlijk ook erg belangrijk als je voor een groot boeket kiest.

Als je je huis echt gezellig wilt maken, is het leuk om in bijna alle kamers van je huis een klein boeketje neer te zetten. Dus ook in de badkamer, wc en slaapkamer. Ook daar kom je best vaak en het is dan wel leuk als daar ook mooie bloemen staan.

bloemen bloemen2 bloemen3 bloemen4 bloemen5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider