Inrichting klein appartementje

Inrichting klein appartementje

Het is natuurlijk heel erg gaaf om midden in de stad te wonen, maar dan heb je vaak wel een klein appartementje waar je in moet wonen. Dat kan nog best wel eens lastig zijn als je begint met inrichten, maar een klein appartementje is juist super gezellig en knus als je het goed inricht! Meestal lijkt het ook veel groter als je de goede kleuren en meubels gebruikt. Het is in ieder geval erg belangrijk dat je met lichte kleuren op de muren werkt. Als het plafond en de muren wit zijn, lijkt de ruimte al groter dan het in werkelijkheid is.

Je kunt natuurlijk best kleurtjes gebruiken, maar dan kun je beter een deel van een muur verven of je meubels en accessoires gebruiken om meer sfeer te creëren. De meubels die je gebruikt moeten niet heel erg log en lomp zijn. Je kunt dus het beste kiezen voor stoeltjes met smalle pootjes en spijltjes en elegante lampen in plaats van enorme lampenkappen die je halve kamer in beslag nemen.

Het is ook altijd fijn als je kasten neemt waar veel in past maar die niet zo veel ruimte in nemen. Op de tweede afbeelding hier onder zie je bijvoorbeeld een super handige kast voor in de hal. Als je echt weinig ruimte hebt is een hoogslaper ook altijd een fijne oplossing. Je kunt dan nog super veel kwijt onder je bed, daar maak je dan bijvoorbeeld een werkplek van.

stad stad2 stad3 stad4 stad5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider