Bamboe in huis

Bamboe in huis

Het staat enorm verfrissend en super leuk als je bamboe in huis hebt staan. En bij bamboe denken wij automatisch ook aan iets groens erbij. Het is een natuurlijk materiaal, dus met bamboe en iets groens kan je niet de mist in gaan.

Bamboe is een bepaald soort materiaal voor in huis dat een verscheidenheid aan vormen en kleuren heeft. De hoogte van bamboe kan variëren van een paar centimeter tot meer dan veertig meter. De kleuren kunnen uiteen lopen van wit tot glanzend zwart. De meeste bamboe soorten zijn groen en goudkleurig.

Je kan dit voor zowel buiten als binnen gebruiken. Meubels van dit materiaal staan onwijs creatief en duurzaam. Het is ook een van de meest multifunctionele materialen in de wereld. Het is namelijk heel sterk en de grote soorten hebben eigenschappen van hardhout. Het is een perfecte vervanger voor gewoon hout. Meubels die van bamboe worden gemaakt zijn bedden, tafels en zitmeubels. Ook voor buiten is het prima te gebruiken.

Je kan ook zelf aan de slag gaan met bamboe. Zaag wat bamboestokken door en knutsel iets van een tafel of een krukje in elkaar. Je kan op het internet genoeg tutorials en DIY’s vinden over deze creatieve zet.

Bamboe in huis

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider