Mooie kalender

Mooie kalender

Decoratie in huis kan van alles zijn. Bekende vormen van decoraties in huis zijn schilderijen, posters, kaarsen, vazen en bloemen. Maar ook met andere voorwerpen kan je een leuk decoratief element aan de kamer toevoegen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een grote, decoratieve jaarkalender?

Als je op zoek bent naar creatieve en originele decoraties voor in huis is de website Etsy echt een aanrader. Op deze website vind je veel handgemaakte dingen die niemand anders in jouw omgeving zal hebben. Ook jaarkalenders vind je veel op Etsy, en de meest prachtige exemplaren komen voorbij. Deze kalenders zijn niet alleen praktisch, maar voegen ook nog eens iets toe aan het interieur.

Hieronder vind je een paar mooie kalenders die wij tegenkwamen in verschillende shops op Etsy.

kalender1

kalender2

 

Volle maan kalender
Op deze kalender kun je precies zien wanneer het volle maan is, een leuk extra detail! Verder kun je kiezen uit een witte of een zwarte achtergrond en tussen zilveren, gouden of koperen inkt. Je koop deze kalender hier.

 

kalender3

kalender4

 

Gem + Mineral kalender
Deze kalender bevat prachtige waterverf schilderingen van verschillende stenen en mineralen. Elke maand zie je weer een nieuwe schildering op de muur hangen met deze kalender. Je koopt hem in deze Etsy shop.

 

kalender5

kalender6

 

Fleurige kalender
De vrolijke kalender met bloemen print zorgt elke maand voor een ander kleurtje op de muur. Ook heeft de kalender een mooie houten rand aan de bovenkant. je koopt deze bloemige kalender hier.

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider