Bijzondere lamp

Bijzondere lamp

We kennen bijvoorbeeld allemaal wel de opgezette hoofden boven een open haard in een grote blokhut of boerderij. We kunnen voorstellen dat je dit niet zo heel snel in je eigen huis zou plaatsen. Daarom hebben wij wel een heel ander leuk variant gevonden.

De Animal Lace van de ontwerpers Linlin en Pierre-Yves Jacques zijn namelijk met een 3D-printer gemaakt. De koppen van de dieren hebben een kanten omhulsel wat voor een geweldig effect zorgt. Omdat er gebruik gemaakt wordt van een aparte techniek en moeilijke vormen zijn de lampen helaas niet goedkoop. De prijzen lopen van 600 tot 4500 euro.  De beelden zijn als beer, giraffe, vogel, olifant of hert hier te bestellen.

Linlin en Pierre-Yves zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van Digital Creation. Na veel mooie producten hebben ze nu een nieuwe collectie uitgebracht die schijnende hoofden van dieren bevat. Door 3D printen krijgt hun werk een nieuwe dimensie. Deze collectie is een mix van hun gezamenlijke inspiratiebronnen. Hun werk heeft een snufje van Parijs, waar ze samen ook veel tijd doorbrengen.

Hieronder hebben we foto’s van de mooie ontwerpen van de lichtgevende dierenhoofden. Overigens hebben Linlin en Pierre-Yves ook nog andere lampen die erg mooi zijn. Neem een kijkje op de website en misschien hangt er binnenkort wel één bij jouw in huis.

Bijzondere lamp

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider