Houtblokken opbergen

Houtblokken opbergen

Hoewel in de meeste gevallen de open haard zelf de attractie is, kan de decoratie een grote rol spelen. Open haarden die nog branden op echt hout hebben natuurlijk ook houtstronken nodig. En die moet je natuurlijk ook weer ergens laten. Wij hebben mooie opbergplekken gevonden waar je je houtblokken in kan opslaan.

Een klein stukje hout en wat oude pijpen kunnen makkelijk dienen voor een opslag plek voor houtblokken. Doordat er wieltjes onder zitten kan deze makkelijk overal naar toe gereden worden.

In dit geval is het hout opgeslagen onder de open haard. Het design maakt het erg gemakkelijk om dit te doen, doordat het zo hoog is van de vloer kan je er makkelijk iets onder plaatsen.

In veel gevallen heeft de verticale opslag de voorkeur. Op deze foto zie je goed hoe ze hier gebruik van hebben gemaakt. Op deze manier ziet het er heel leuk uit en is het ook erg praktisch. 

Deze open haard heeft een opbergruimte onder de open haard zelf. Wat erg makkelijk is. Hierdoor zie je ze niet, maar kan je er toch altijd gemakkelijk bij.

 

Een opslag plek met maar een klein ruimte kan misschien erg leuk, maar het is niet zo handig als deze hierboven. Omdat deze zo groot is en veel plekken heeft kan je makkelijk alle acht vakken vullen.

Voor meer inspiratie hebben we hieronder nog wat mooie voorbeelden.

Houtblokken opbergen

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider