Badkamerstyling

Badkamerstyling

In de badkamer brengen we misschien niet zoveel tijd door als in de slaapkamer of de woonkamer, maar je bent er toch zeker vaak minstens tien minuten per dag, en de meeste mensen nog veel langer. Het is dus eigenlijk zonde dat de badkamer vaak weinig aandacht krijgt en bij de meeste mensen een vrij basic interieur heeft met weinig accessoires of decoratieve elementen. Met deze styling tips voor de badkamer is jouw badkamer binnen no-time van een basic badkamer veranderd in een mooie ruimte.

Spiegel
De meeste mensen hebben een rechthoekige of vierkante spiegel in de badkamer, terwijl er momenteel zo veel leuke speciale spiegels te koop zijn! Denk bijvoorbeeld eens aan een spiegel met een gave lijst, een ronde spiegel of een spiegel in een aparte vorm. Dit geeft je badkamer zoveel extra’s.

Planten
Niet alleen in de woonkamer doet een beetje groen het goed, ook in de badkamer kan een bloemetje hier en een plantje daar geen kwaad!

Opbergen
Een leuk idee voor in de badkamer zijn open kastjes, zo voegt de inhoud ook nog eens iets toe aan de badkamer. Een open kast kun je vullen met opgerolde handdoeken in een bepaald kleurthema, bijvoorbeeld donkerblauw, lichtblauw en wit. Maar ook kun je je make-up spullen of zeepjes in een mooie schaal leggen en die op een plank leggen.

bk bk1 bk2 bk3 bk4 bk5 bk6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider