Ketting houder maken

Ketting houder maken

In deze DIY gaan we uitleggen hoe je snel, gemakkelijk en goedkoop een eigen sieraden tak kan maken. We weten allemaal wel hoe vervelend het kan zijn als je een bakje hebt met kettingen, want die raken altijd in de knoop en dat is echt een drama. Lees hieronder verder als je zelf ook een sieraden tak wilt maken.

Wat heb je nodig voor deze DIY? Een tak (met meerdere kleine takken), schuurblok of papier, spuitbus verf, een boor en schroeven.

Het eerste wat je moet gaan doen is een tak vinden. Je kan beginnen met zoeken in je tuin, als daar geen goede liggen kan je altijd in het park zoeken naar een goede tak. Kijk of je er één kan vinden die redelijk dik is en meerdere takken eraan heeft. Maak daarna de tak ‘schoon’, daarmee bedoelen we dat je kleinere deeltjes van de tak moet halen die nergens voor dienen. Je kan de tak ook schuren waar het nodig is. Het volgende wat je moet doen is een gat boren door de tak op de plak waar de schroeven later komen. Dit is een must om te doen, anders zal de tak waarschijnlijk splijten als je ‘m in één keer aan de muur wilt boren. Nu kan je de tak gaan spuiten met verf. Op de foto’s is gekozen voor een mooie gouden kleur. Het laatste wat je nog moet doen is de tak aan de muur boren en voilà je sieraden tak is gemaakt.

De foto’s van deze DIY staan hieronder op een rijtje.

how-to-make-a-branch-jewelry-holder DIY-Jewelry-Branch-supplies gilded-jewelry-branch-DIY DIY-branch-jewelry-hook1

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider