Woonkamer tips

Woonkamer tips

Het is niet voor iedereen weggelegd, maar voor degenen die van leer houden hebben we hier een prachtig item wat mooi zal staan in elk soort woonkamer.

Een bruine lederen bank is een klassieke meubel. Het is meestal te zien in traditionele interieur designs. Maar de bank kan ook geplaatst worden in moderne en hedendaagse interieurs. Het geeft de kamer een elegante uitstraling, vooral als je het mooi combineert met accessoires en materialen. Leer wordt gezien als een luxe materiaal. Dit komt omdat vroeger alleen rijke mensen lederen meubels konden kopen. Nu kunnen wel meer mensen lederen artikelen veroorloven, maar het beeld over de lederen bank is hetzelfde gebleven.

Een lederen bruine bank kan je erg mooi combineren met veel soorten kleuren. Het staat bijvoorbeeld erg mooi met de kleur wit of geel. Ook kan je andere meubelen combineren met de bank. Zorg er bijvoorbeeld voor dat de bijzettafel dezelfde kleur bruin heeft als de bank. Als je een dramatisch contrast wilt ontwikkelen kan je kiezen voor een erg donker bruine bank.

Voor wat meer inspiratie en om een beeld te creëren bij deze lapt tekst, hebben we hieronder foto’s van de mooiste lederen banken die geplaatst zijn in woonkamers.

Keuken vloeren

Inspiratie woonkamer inrichting

Bruine woonkamer

complete woonkamer inrichting

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider