Wandkast open

Wandkast open

Open planken zijn zeer populair en zeer praktisch in vrijwel elke omgeving of stijl. Maar de laatste tijd beginnen worden ze vervangen door planken met een doos design. Deze stralen iets meer moderniteit en klasse uit. Planken met een doos design, net als open planken, zijn zeer veelzijdig dus laten we zien hoe ze kunnen worden gebruikt om uw decor te verbeteren.

wandkast1In de woonkamer, kunnen doos planken worden gebruikt voor opslag en om dingen te laten zien. Hang de kisten op aan de muren op verschillende hoogtes om geometrische ontwerpen te maken. De woonkamer heeft normaliter niet veel opslag nodig en dit maakt doos planken een ideale optie. Zo kan je kiezen voor deze in plaats van een robuuste boekenkast.

wandkast2 wandkast4Een leuk idee is om de planken door te laten lopen naar de grond. Zo kan je in de bovenste dozen dingen plaatsen die minder vaak gebruikt worden. En beneden dingen die vaker worden gebruikt en waar je dus ook makkelijk bij kan.

wandkast3 wandkast5 wandkast6 wandkast7doos planken zijn erg handig in de keuken, omdat er veel in geplaatst kan worden en je kan er makkelijk bij. Denk aan kruiden of borden enzovoort. Ook kan je er dingen bovenop plaatsen. Het leuke hiervan is dat je veel kanten uit kant. Gebruik dezelfde kleuren als de keuken of een totaal andere kleur.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider