Beddengoed kiezen

Beddengoed kiezen

Je bed neemt meestal best een groot oppervlak van je kamer in beslag. Je beddengoed dus eigenlijk ook. De kleur en de stof van je beddengoed is daarom best belangrijk. Je kunt het beddengoed het beste in een rustige kleur nemen, meestal een basiskleur. Grijs, wit of lichtblauw zijn de meest gekozen kleuren voor een bed. Het is ook lekker rustig om een basic kleur te nemen voor je bed, want je moet eigenlijk toch wel tot rust komen voordat je gaat slapen.

Je kunt natuurlijk ook voor een mooie print gaan, maar deze printjes hebben dan toch vaak rustige kleuren. Bruin met blauw en wit is een mooie kleurcombinatie voor een pintje op je bed. Als je toch graag gezellige kleuren op je bed wilt, is daar ook een hele handige oplossing voor. Je kunt namelijk een sprei kiezen in mooie kleuren. Deze sprei leg je dan over je gewone beddengoed heen. Het fijne daarvan is ook dat je beddengoed dan ook schoon blijft en dat het er netjes uitziet.

Beddengoed van katoen wordt het meeste gekocht. Als je beddengoed van synthetisch materiaal kiest, krijg je het super snel warm maar niet op een fijne manier. Omdat het nu herfst is en bijna winter, is het wel fijn om het toch lekker warm te hebben in je bed. Je kunt dan een extra warme deken boven op je gewone beddengoed leggen. Je kunt hem er dan weer af halen als je het te warm krijgt. Super handig dus en het ziet er ook leuk uit.

beddengoed beddengoed2 beddengoed3 beddengoed4 beddengoed5 beddengoed6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider