Voorbeelden inloopkast

Voorbeelden inloopkast

Inloopkasten, welke vrouw wilt dat nou niet?! Achja, er zijn vast ook genoeg mannen die het willen. Er zijn veel verschillende inloopkasten. Je hebt inloopkasten die vastzitten aan de slaapkamer, dus zonder deur, en je hebt inloopkasten die echt in een aparte kamer zitten ergens in de buurt van de slaapkamer.

Inloopkasten, ofwel walk-in closets,  zijn erg beroemd onder de celebrities. Het is nou eenmaal de ideale plek om natuurlijk kleding, schoenen en sieraden in op te bergen. Maar je kan jezelf er ook even terug in trekken. Your own little space.

Er zijn ook verschillende mogelijkheden in de inloopkast zelf. Je kan ervoor kiezen om letterlijk kasten neer te zetten waarin je gewoon heel makkelijk je kleding stopt. Je kan er overigens ook voor kiezen om echte inloopkasten te kopen of zelf te maken. Bij veel woonwinkels kan je ze kant en klaar kopen of zelfs laten maken naar eigen wens.

Verf de inloopkast welke kleur dan ook, plaats er misschien voor de gezelligheid en comfort nog een klein bankje of stoeltje. Installeer een muziekinstallatie en het kan zo je eigen plekje worden.

Hieronder hebben wij voorbeelden om je eigen inloopkast helemaal zelf in te richten en te ontwikkelen. Shop ze bijvoorbeeld op de site van Ikea.

inloopkast

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider