Gele woonaccessoires

Gele woonaccessoires

Geel in de woonkamer of slaapkamer brengt vrolijkheid in huis. Geel is een heldere en optimistische kleur. Wij combineren geel met deze eigenschappen doordat het de kleur van de zon is. Verder is geel een hele opvallende kleur die je hersenen en creativiteit stimuleert. Geel straalt vriendelijkheid uit en is zeker een geschikte kleur voor in huis.

Heb je op dit moment een vrij neutrale kleur op de muur en wil je wat meer pit in de kamer? Kies dan voor gele woonaccessoires voor in de slaapkamer of voor in de woonkamer. Geel is erg mooi in combinatie met grijs en wit en andere basiskleuren. Qua fellere kleuren past geel goed bij groen en paars, maar let wel op want dit wordt snel te druk en onrustig. Poederkleuren of camel bij geel is ook een goede keuze.
Je kunt kiezen voor een van de neutrale kleuren op de muur en geel te verwerken in de woonaccessoires, of juist om een van de muren geel te verven.

Hieronder hebben we en paar mooie gele woonaccessoires verzameld die je kunt gebruiken bij het inrichten van jouw huis- of slaapkamer.

gele woonaccessoires

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider