Industriële decoratie

Industriële decoratie

De industriële woonstijl is geïnspireerd op vervallen en verlaten gebouwen. Ook jouw woonkamer kan deze robuuste en stoere uitstraling krijgen door middel van een paar mooie woonaccessoires. In een industrieel interieur zijn imperfecties en beschadigingen geen probleem omdat dit rauwe juist hoort bij deze woonstijl. Dus ook als jij niet handig bent, kan je zonder problemen DIY’s maken voor een industrieel interieur!

Metaal
Van industriele, matelen pijpleidingen kan je oneindig veel DIY’s maken. Een van de wat meer eenvoudige DIY’s is een kapstok maken van de pijpleidingen. Wil je meer uitdaging? Kies dan voor een tafel met metalen pijpleidingen als poten en een houten tafelblad. Als je er echt helemaal voor wil gaan kun je zelfs een bed maken van metalen pijpleidingen en  hout.

Opbergmanden
Ook in een huis met een industriële inrichting wil je dat alle spullen netjes op hun plekken liggen en makkelijk te vinden zijn. Door je post te verzamelen in metalen manden maak je je huis industrieel en opgeruimd tegelijk. Koop bij een winkel zoals de Action of de Xenos super simpele metalen manden. Het beste is als deze zwart zijn, als de manden een andere kleur hebben moet je ze eerst even zwart verven. Neem nu vier kleien rechthoekige plakjes en verf hier met krijtverf een nog iets kleinere rechthoek op. Bevestig nu de houten plankjes op de metalen manden en hang ze aan de muur.

industriele-decoratie

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider